Olajcsere | autószervíz fix áron.

Olajcsere

 • olajcsere
 • olajcsere
 • olajcsere
 • olajcsere
 • olajcsere
 • olajcsere
 • olajcsere
A motort rendszeresen és szakszerűen kell karbantartani. Természetesen szüksége van kenőanyagra.

Az olajcsere tipikusan az az autókarbantartási munkafolyamat, amelyet mindenki inkább otthon szeret csinálni. Hiszen ránézésre egyszerű, alul kinyitom, kifolyik, visszazárom, aztán felül kinyitom, beöntöm és végül bezárom. Valóban, egyszerűnek tűnik, de könnyű megakadni. Emellett olyan háttértudást igényel az autónkkal kapcsolatban amivel nem biztos hogy rendelkezünk. Az első fontos kérdés, hogy milyen olajat válasszunk. A legtöbb otthoni barkácsa a viszkozitást veszi csak figyelembe, pedig nem is annak kéne lennie az elsődleges szempontnak a vásárlás kapcsán. Különböző minősítési szintek vannak, amelyet az autógyártó előír. (Ilyen lehet az API, ACEA, ILSAC...) Ennek a minősítési szintnek a teljesítése a legfontosabb. A másik problémás pont a szűrő lehet. Az átlagautós nehezebben igazodik ki a szűrők között mint az olajok között. Ez érthető is, hiszen valószínűleg a követketkező márkanevek az olvasónak sem árulnek el sokmindent: Comline, Nipparts vagy akár Hengst Filter. Pedig ezek a szűrűgyártó cégek képviselik a legmagasabb színvonalat a piacon.

Az olajcseréhez szükséges egy akna, vagy legalább az autó megemelése is. Ez azonban szintén komoly veszélyeket és kellemetlenségeket rejthet magában, ha otthon próbálkozunk vele. A kocsi alatt fekve könnyű magunkra borítani a berendezést, arcunkba, vagy vállig ruhánkba csorog az olaj, csupa-csupa kellemetlenség. Rádaásul az is megeshet, hogy egy elöl megemelt autóból, amelynél az olajteknő elején van a csavar, nem folyik ki az összes olaj..

Ha autószerelőhöz viszi a gépjárművét, ez a folyamat egyszerű és problémamentes lesz, úgy hogy a legprofibb alkatrész és olaj kerül a kocsijába. Valamint, a környezttudatosság jegyében, az sem utolsó szempont, hogy ha ilyen helyen végeztetjük el az olajcserét, biztosak lehetünk abban hogy a fáradtolaj nem az árokba lesz kiöntve, hanem át lesz adva az erre kijelölt helyeken, az illetékes környezetvédelmi hatóságoknak.
 • Partnerünk:

  Fix áron duguláselhárítás? Hogyan?

  Duguláselhárítás fix áron

  Ez tényleg nem becsapás! Igenis létezik duguláselhárítás fix áron csak nagyon nem szeretik a cégek ezt kivitelezni a felmerülő költségek miatt. Nálunk a duguláselhárítás nem hogy fix áron de azonnal és éjjel – nappal állandóan szolgálatban. Nem ismerünk olyan konkurenciát aki nálunk olcsóbb és gyorsabb lenne de ha Ön igen akkor kérem mondja meg és mi azonnal megpróbáljuk felülmúlni őket. Nem csak duguláselhárítással hanem vízvezeték szereléssel és minden nemű szereléssel is foglalkozunk már már ezermesterek vagyunk. Keressen minket bizalommal: Duguláselhárítás fix áron bármikor és bárhol.

 • Partnerünk:

  Mesteri duguláselhárítás

  mesteri duguláselhárítás logo

  Ki ne ismerné azokat a berendezéseket mint hogy wc, kád, mosogató, egy háznak ezek az alapfeltételei. Amit viszont sokan nem ismernek azok a makacs dugulások amik ezekben keletkezhetnek. A duguláselhárítás nem egy mai modern szakma, már sokkal régebben is jelen voltak a szakemberek. Amióta léteznek csövek azóta azok el is dugulnak a nem megfelelő használattól. Cégünk és szakembereink azért vannak hogy ezeket a dugulásokat elhárítsák a lehető leggyorsabban. Modern gépeinknek köszönhetően ez számunkra nem nagy kihívás míg Önnek hatalmas problémát jelenthet. Szolgáltatásunk egy része ingyenes és kedvezmények és akciókat is tudunk ajánlani.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás tisztességes áron:

  dugulaselharitasfixaron.hu

  Cégünk több mint 10 éve van a piacon és büszkén mondhatjuk, hogy piacvezető szerepet töltünk be. Számunkra nagyon fontos a megrendelőink véleménye ezért minden elvégzett munkára amit mi végzünk arra 7 nap garanciát adunk. A dugulás nálunk nem problémás mert nálunk van a megoldás. Modern és folyamatosan karbantartott gépeink vannak amit mindig szakszerűen használunk. Látogasson el weboldalunkra: https://dugulaselharitasfixaron.hu ahol tájékozódhat aráinkról és további szolgáltatásainkról.

 • Partnerünk:

  Csontkovács a csontok mestere!

  csontkovács

  A csontkovácsolás mára már egy nagyon régi gyógymód ami a csontok masszírozásával gyógyítja a kisugárzó betegségeket.  Ne féljen a csontkovácstól! Ami nagyon sokszor elő szokott fordulni az az, hogy a sok ülő munkától a nyaki csigolyák elfáradnak, el kezd fájni a felső testünk és fáradékonyabbak leszünk. A legtöbb csont és izomrendszeri rendellenesség degeneratív (kopásos) elváltozása köztudottan a korral növekvő arányban fordul elő. Nincs ez másképp a nyak és a váll környéki fájdalmak esetében sem. Mind a nyak, mind a váll esetében a fájdalmak érthetően alakulnak ki, hisz folyamatos terhelés alatt állnak ezek a tájékok, és ezen fájdalmak meggátolhatnak napi teendőinkben. Olvasson tovább ha érdekli a téma: csontkovács mert nem bánt hanem gyógyít. 

 • Partnerünk:

  A szakember mindig jól jön a háznál:

  szakember logo

  Aszakember.hu duguláselhárítással foglalkozik és amint a címünkben is lehet olvasni mi szakemberek vagyunk akiknél nincs lehetetlen. A mai világban ahol a virtuális valóság lassacskán a háztartások mindennapjává fog válni, a szakmunkákat egyre kevesebben tudják elvégezni. Már 10 középkorú emberből 8 össze tud rakni egy számítógépet vagy megcsinálni bármit ami számítástechnika de egy vízvezetéket nem tud megjavítani. Cégünk szakemberei nem tudnak számítógépet szerelni de minden mást meg tud javítani a lakásban. Ahogy haladunk a korral egyre jobban ez lesz a tendencia, keressen minket ha szakember-re lenne szüksége.