Gumiszerelés, centirozás | autószervíz fix áron.

Gumiszerelés, centirozás

 • gumiszerelés
 • gumiszerelés
 • gumiszerelés
 • gumiszerelés
 • gumiszerelés
 • gumiszerelés
 • gumiszerelés
 • gumiszerelés
Tudta Ön, hogy kopott abroncsokkal megnő a fékút, romlik az autó irányíthatósága, zajosabb lesz az autó futása?

A gépjárművek biztonságos közlekedésének alapvető feltételét képezi, a megfelelő minőségű gumiabroncsok használata. Az egyik első ok, amely miatt szükség lehet a gumik cseréjére, az ha a napi átlaghőmérséklet +7 Celsius fok alá csökken vagy ez fölé emelkedik. Ilyen már szükségessé váhat a gumiabroncsok cseréje. A nyári és téli gumik is cseréje illetve használata is fontos. Hiszen a nyári gumi a téli időszakban merevvé, csúszóssá válik, amik hatására megnő a kocsink féktávja, valamint a kormányozhatóságának hatásfoka is jelentősen csökken. Ha viszont átcseréljük téli gumikra, akkor megmarad a gépkocsi stabil kormányozhatósága. Fordított esetben, vagyos ha a téli gumiabroncsot nyáron is az autónkon hagyjuk, szintén felmerülnek hatásfoki és biztonsági problémák. Ilyen lehet, hogy a téli gumik túl lágyak a nyári hőmérséklethez, a magasabb hőmérséklet hatására elveszítik a megfelelő tapadásukat, gyorsabban kopnak, valamint nem mellékesen zajosabbal és a fogyasztást is növelik. Nem véletlenül találták ki a két, különböző eljárási móddal készített gumitípust, ezt sose felejtsük el.

A kerekek centírozása a szerelési munkafolyamat utolsó fázisa. Nagy pontosságot igényel, hiszen a pontatlanul elvégzett centírozás vagy másnéven kiegyensúlyozás nagy eltéréseket okozhat a kormányzásban, úgynevezett kormányszitálást okoz. A kiegyensúlyozatlan gumi nagy sebességnél a jármű rázkódását okozza. Ez amellett, hogy a gumik gyorsabb kopásában jelentősebb szerepet játszhat, a jármű felfüggesztését is erősebben igénybe veszi, valamint a vezetés biztonságát is jelentősen rontja. Ha ilyen rezgést tapasztalunk, akkor azt már az első alkalom után ki kell vizsgáltatni. Kétfajta kiegyensúlyatlanságról beszélhetünk:
 • Partnerünk:

  Ahová a királyok is járnak:

  KirályFitness konditerem

  Budapest? Konditerem? Tudjuk, nagyon sok van belőle és vannak olcsóbbak és drágábbak is egyaránt. Mégis, hogyan kellene dönteni? Aki konditerembe akar menni azoknak ez a kérdés minden bizonnyal felmerül a fekükben. Aki Budapets-en lakik azoknak főleg a könnyű megközelíthetőség a legfőbb szempont és az ár. A KirályFitness konditerem az pont ilyen, a 4-6 villamos vonalán megtalálható és pénztárcabarát. Kell ennél több?

 • Partnerünk:

  Az arcápolás lépései

  Arcápolás lépései

  Nem csak a nőknek hanem a férfiaknak is szüksége van néha az arcápolásra. Arról nem is beszélve, hogy az ápolt külsőt a nők jobban szeretik. A következő oldalon tájékozódhat az arcápolás lépései-ről ami nem csak nőknek szól. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az új technológiák már csodákra képesek, igaz a fiatalságot még nem adják vissza. A fiatalsagtitkai.hu azt vállalta be hogy bemutasson pár terméket, hogy ezzel is ismertesse a technológiai fejlődést.   

 • Partnerünk:

  Nincs olyan, hogy megoldhatatlan rejtvény:

  rejtvény kereső

  Bizonyára mindenki ismeri a rejtvényújságokat vagy a mai modern világban már inkább az internetes online rejtvényeket. Nem létezik olyan ember a földön aki mindenre tudna válaszolni, ezért is léteznek bizonyos rejtvény kereső weboldalak amik megadják nekünk a helyes választ. Természetesen ez csalás de inkább csaljon az ember mint sohase oldja meg a rejtvényt. Az ilyen weboldalak működése egyszerű: a kereső mezőbe beírjuk amit nem tudunk és rányomunk a kereső gombra. Nagyon fontos, hogy csupán a lehetséges megoldásokat fogjuk megkapni ami nem feltétlen az amire nekünk szükségünk van.

 • Partnerünk:

  Rihios hotel Görögországban

  Rihios hotel Görögországban

  Mondhatni mindenki vágyik legalább életében egyszer arra hogy elmehessen nyaralni. A Rihios hotel görögországban van a tenger közvetlen látótávolságában. Aki nem akar elmenni a tengerig az a 2 méterre lévő medencében szürcsölheti a koktélokat akár. Szolgáltatásunk arra terjed ki hogy megszervezzük Önnek vagy Önöknek az utazás minden pillanatát és segítséget nyújtunk végig akár telefonon vagy élőben. Miért is jó ez? Azért mert nem kell foglalkozni a repülőjegy foglalással, nem kell bevásárolni, nem kell időt tölteni a látványosságok megtervezésével stb.. Nincs ideje akkor a Rihios hotel Görögországban a jó megoldás.

 • Partnerünk:

  Vízvezeték szerelés:

  vízvezeték szerelés

  Tudjuk! Töménytelen mennyiségűvízvezeték szerelő cég van már Magyarországon mi is azok vagyunk. Cégünk egész pest megyében tevékenykedik és a nagyobb cégek közé tartozunk akiknek sok autójuk és munkásuk van. Mi is az amivel foglalkozunk? Mindennel ami vízvezeték szerelés ez ennyire egyszerű. Mégis miben különbözünk a többi vízvezeték cégtől? - A munkatársaink sosem káromkodnak (mert ugye ez a mítosz már a szakma születése óta él.) - Nem számolunk fel kiszállási díjat. - Ha éjjel 2-kor kell csőtörést helyrehozni akkor éjjel 2-kor. - Mindig felvesszük a telefont vagy visszahívjuk. - 30 nap garanciát adunk minden elvégzett munkára mert mi bízunk a tudásunkban. - Kedvesek vagyunk! Mindent egybe véve mi örülünk hogy segíthetünk!


Statikus kiegyensúlyozatlanság: Akkor fordul elő, amikor az abroncson egy nehéz vagy könnyű folt található. Ebben az esetben az abroncs nem gördül egyenletesen és a kerék fel - lemozgást is végez. Dinamikus kiegyensúlyozatlanság: Akkor fordul elő, amikor egyenlőtlen a súlyeloszlás az abroncs/kerék szerelvény oldalsó középvonalának egyik vagy mindkét oldalán. A dinamikus kiegyensúlyozatlanság a kerék oldalirányú mozgását, illetve szitálását okozhatja.